Virksomheder

Virksomheder mødes i stigende grad af et krav om synlige tiltag for at beskytte vores klima. Ved at plante træer foretager din virksomhed en konkret handling, der direkte hjælper med at neutralisere virksomhedens CO₂-udledning.

CO₂-neutral virksomhed?

Mange virksomheder og organisationer har et ønske om at gøre noget godt for klimaet. Det kan være på baggrund af medarbejdere, der flyver meget, en klimabelastende produktion eller efterspørgsel fra kunder og medarbejdere om at tage skridt i en mere grøn og bæredygtig retning.

Lad os skræddersy en træplantningspakke

Grow For It skræddersyr skovrejsning i samarbejde med den enkelte virksomhed og organisation ud fra ønsker og økonomisk formåen.

Det kunne fx være ud fra antal fløjne km blandt medarbejderne, antal kørte km i firmabilsflåden, et plantet træ pr. faktureret time eller produceret enhed.

For at undgå meget arbejde for et beskedent resultat, er
minimumsbeløbet for firmaer sat til hvad der svarer til plantning af én hektar.

Skriv til info@growforit.dk

Julegaver

Grow For It tilbyder julegaveløsninger til både personale- og firmajulegaver. Beløbet vælger man selv. Vi hjælper med det praktiske og beskrivelser. Skriv til info@growforit.dk

Tegn et firmamedlemskab

Et firmamedlemskab koster 500 kroner om året. De 400 kroner går til en donation til en træplantning, og de resterende 100 kroner går til drift og medlemskab.

Når I har udfyldt formularen, modtager I et certifikat som synligt bevis for jeres støtte til klimaet.