Ryd op i atmosfæren

Som borger i civilsamfundet kan du yde en indsats for klimaet. Ved at plante træer foretager du en konkret handling, der direkte hjælper med at bremse Jordens opvarmning.

Opnå livslang balancering

For 7750 kr. (≈1000 euro) kan du få plantet tilstrækkeligt med træer til, at du opnår livslang CO₂-neutralisering.

Hvordan gør du?

Du kan plante træer via Grow For It og opnå skattefradrag. Vi har to løsninger, du kan vælge imellem, når du køber på vores webshop:

Mangroveskov i Madagaskar via Eden Reforestation Projects.
For 7750 kr. vil du få plantet 6.666 mangrovestiklinger, der årligt vil opsuge 8 tons CO₂. Og når vi er stoppet med at udlede mere CO₂ til atmosfæren, vil dine træer fortsætte med at opsuge den CO₂, du udledte i fortiden. Se beregningen her.

Du kan også lade Grow For It vælge mellem de løsninger, vi kan tilbyde. Vores valg afhænger af hvornår på året, vi modtager din donation. Dette fordi plantningen skal passe sammen med de lokale regntider i Uganda eller Vietnam. Herudover skal det også passe med, at vi kan koble plantningen sammen med en virksomhedsplantning, som dækker størstedelen af de administrative udgifter for vores samarbejdspartnere.

For 7750 kr. vil du få plantet én hektar skov i Uganda eller Vietnam (100*100 meter), som årligt vil opsuge 10 tons CO₂.

Når du køber, vil du modtage et link til dit certifikat på livslang CO₂-balance, et link til oplysninger for fradrag i skat og desuden mulighed for at vælge plantningsmodel. Vi fradrager 250 kr. af din donation som et kontingent til at drive Grow For It, betale webshop gebyrer m.m.

Du kan selvfølgelig også sende penge direkte til Eden Reforestation Projects, hvis du gerne vil have plantet mangroveskov, og hvis du er ligeglad med skattefradrag. Her bruger du blot Edens hjemmeside og vælger Madagaskar.

Webshop – klik her.

Ingen spam!