Træplantningerne i Nepal er nu færdige. Plantningerne blev forsinket på grund af de kraftige oversvømmelser fra monsunregnen i 2019. Træplantningerne i Nepal var alle modelplantninger med forskellige formål udover at opsuge CO2. De tre modeller var:

  1. CO2 opsugning og genetablering af degenereret skov.
  2. CO2 opsugning og genetablering af skov samt genetablering træer til sikring af flodbredder.
  3. CO2 opsugning og produktion af frugt, dyrefoder, tømmer med mere (Agro Forestry).

For Nepal plantninger blev der i gennemsnit plantet 960 træer pr. hektar (11324 træer på 11,74ha). Plantningerne blev for 75% betalt af jer, Grow For It, donorerne. De lokale skulle selv skaffe 25% og vil således beskytte deres plantninger. Der blev plantet 12 af 14 hektar.

Mange tak til Jan, Nina, Vanessa, Fiona, Benedikte, Andreas, Konstantin og House Doctor for at vi fik testet de tre plantningsmodeller i Nepal. Vi glæder os til at følge plantningerne med hensyn til vækst, CO2 opsugning samt Agro Forestry funktionen. Læs mere her (engelsk PDF).

Takket være et tilsagn om donation fra firmaet Society of Lifestyle vil Grow For It også plante træer i Nepal i 2020. Donationen åbner for, at private også kan vælge at få plantet træer til livstidsbalance i Nepal i 2020.

Plantningerne i 2020 vil igen blive udført i et samarbejde mellem Grow For It, danske Skovdyrkernes/DFE og deres NGO kontakter i Nepal. Læs om Skovdyrkernes arbejde i udlandet.

Plantningerne i 2019 blev foretaget i det Nepalesisk lavland (se kort nedenfor, det lyse område sydøst for Katmandu)