Kære sponsorer af GROW|FOR|IT,
Vi har nu etableret en løsning, så Jeres donationer automatisk vil blive indberettet til SKAT. §8A er den regel i ligningsloven, der giver skattefradrag for donationer til organisationer og foreninger med et almennyttigt formål. GROW|FOR|IT er nu at finde på denne liste.

Hvis du vil donere og ønsker fradrag, skal du indbetale din donation på telefonnummer +4593883530 på MobilePay. Herved undgår vi at skulle modtage CPR-numre med de udfordringer, EU´s databeskyttelseslovgivning giver.

Det er nemt i MobilePay: 1) Gå til Indstillinger, 2) vælg Donation, 3) vælg Skattefradrag for donationer, 4) Kvittér med NemID. Herefter vil alle dine donationer til foreninger, som MobilePay samarbejder med, blive indberettet til SKAT. Du kan læse mere og se ”trin-for-trin” her (PDF).

Ønsker du et skattefradrag for et ”GO-FOR-IT”-medlemskab på 250 kroner bliver det lidt mere besværligt. Brug først donationsnummer +45 93883530 på MobilePay, hvis du ønsker fradrag for de minimum 200 kroner. Brug herefter vores MobilePay nummer til driftsformål 25008 til dit 50 kroners medlemskab. Husk at skrive dit navn, så vi ved, hvem der betaler. Du kan stadig indbetale hele GO-FOR-IT-medlemskabet ved at bruge reg. nr. 4728 og kontonr. 11847579 eller ved at bruge MobilePay på nummer 25008, men så opnår du ikke skattefradrag. Vi beklager det ekstra bøvl, det medfører, men vi vil gerne undgå, at I skal udlevere Jeres CPR-numre.