TROFACO har underrettet Grow For It om, at foto-dokumentationen efter et års vækst vil blive forsinket som en følge af COVID-19 der også berører samfundsforholdene i Uganda.

Steffen fra TROFACO fortæller: ”Uganda har også indført en COVID-19 lock-down som gør, at der er forbud mod overnatning uden for hjemmet, og at kørsel kun er tilladt mellem 7 morgen og 7 aften. Indrejse i Uganda er heller ikke muligt og herudover også uacceptabelt ifølge de danske rejsevejledninger. Vi vil genoptage arbejdet i Uganda, så snart det igen bliver muligt”.

TROFACO har flyttet dokumentationen til en ny server, og i den forbindelse er der sket en opdatering af plantningsnavne med mere. Nå I leder efter jeres plantninger, skal I stadig søge ved at indtaste jeres batch nummer GOFI-201X-XXX. Årstallet er, hvornår I købte plantningen og de sidste 3 cifre er jeres certifikatnummer – I finder dokumentationen her https://trees.trofaco.org/

TROFACO har tilbudt at indsætte navne på jeres respektive plantninger, så der eksempelvis vil komme til at stå GOFI-2017-009, Jens Thomsen, 700 træer. Ønsker I dette, skal I skrive til verify@trofaco.org , så vil Huong tilføje jeres navne. Når I skriver, skal I huske at give TROFACO tilladelse til at opbevare jeres navne. Dette er et krav ifølge EUs persondatalovgivning, GDPR. For at kunne samle arbejdesmængden har TROFACO bedt om en deadline. I skal således underrette TROFACO senest d. 1. september 2020. Har I yderligere kommentarer, herunder til dokumentationen, vil TROFACO meget gerne høre disse. Skriv til verify@trofaco.org og sæt jens@growforit.dk på som CC.

Vi vil underrette jer via en nyhed på hjemmesiden, når ét års dokumentationen er klar.