Så har vi en fed nyhed at dele med jer: Vi er nu blevet “Grove-partnere” hos Eden Projects (og på dansk burde det hedde “Lund-partnere”, det er ikke fordi vi er særligt grove ;-))

Det betyder, at alle jer seje donorer tilsammen har doneret for mere end 50.000 dollars! Det er vi helt ufatteligt stolte af, og i samme ombæring kan vi oplyse, at vi har modtaget donationer til plantninger helt til oktober i år, så det er meget flot!

50.000 dollars sikrer plantning af mere end en halv million træer, det vil sige cirka 1.000 tons co2 fjernet årligt, og det betyder også, at vi er i selskab med kæmpevirksomheder som den amerikanske internetudbyder Verizon (der er stadig et stykke vej op til de helt store organisationer som Ecosia og 10tree, som hver har doneret over 1 mio dollars).

Med vores donationer har vi sammen sikret arbejde i lokalområdet for mere end 5.000 timer svarende til knap tre fuldtidsansatte på Madagascar. Det betyder også meget for os.

Læs mere på: https://edenprojects.org/partners/#grove-partners

Og se lige de seje træplantere i videoen, fremsendt af Eden Projects. Mere end 12 mio træer plantet i april hele verden rundt – midt i en coronakrisetid!

Hvis man gerne vil se nærmere lokation via GPS, kan koordinaterne ses på dette fine billede:

Antsanitia mangrove site, Madagascar