2018 blev et rigtigt godt år for vores fælles bestræbelser på at synliggøre, at træer kan medvirke seriøst til at løse vores klimaudfordringer ved at opsuge CO2 fra atmosfæren.

Private personer og firmaer har i alt doneret mere end 500.000 kroner, som vi giver videre til træplantning. Vi er meget taknemmelige for den støtte og anerkendelse, vi modtager! Det er en stærk demonstration af, at almindelige mennesker kan gøre noget aktivt for at fjerne noget af den CO2, vi alle har udledt og stadig udleder til atmosfæren.

Størstedelen af træplantningerne for livstidsdonationerne vil ske i Uganda. Derudover planter vi træer i Madagaskar for de mindre donationer, for gavekort og for salg af vores GO-FOR-IT!-pakke. Der er også et mindre antal donorer, der foretrækker at plante mangrove med henblik på livslang CO2-balance. I Madagaskar er det Eden Projects, og i Uganda er det TroFaCo, der forestår plantningerne.

Vi arbejder stadig sammen med Skovdyrkernes udenlandske afdeling Danish Forestry Extension om plantning i Nepal (Agroforestry-plantninger) og i Vietnam (skovkooperativer). Planen er, at vi planter i foråret, inden monsunregnen begynder.

Vi vil holde jer underrettet, direkte eller på hjemmesiden, når aftalerne er på plads.