Vores donorer har nu sikret midler til, at der i 2021 skal plantes mindst 151 hektar skov i henholdsvis Uganda, Nepal og Madagaskar. Dette er rekord for Grow For It, og vi takker jer alle!

Vi arbejder på at kunne finde donorer til nye plantninger i Vietnam, og Grow For It er også i gang med at se på en løsning med mulig træplantning i Baltikum.

På nyhedsfronten skal det også med, at vores webshop heldigvis fungerer godt igen efter næsten to måneder, hvor den har været ude af drift. Det startede med et nødvendigt skifte af betalings gateway, som det vist hedder, ved årsskiftet. Efter skiftet rendte vi ind i tekniske problemer med den nye løsning. Det tog tid at få ordnet på de betingelser, vi nu en gang arbejder under, nemlig frivilligt arbejde. Heldigvis kører det fint nu.

Vi har automatiseret udsendelse af certifikater samt opsamling af oplysninger, som er nødvendige for indberetning til Skattestyrelsen. Det er således et par skemaer, der skal udfyldes efter købet. Det er heldigvis nemt og hurtigt, og vi håber her på jeres forståelse.

Vi ser frem til at kunne få nogle træer i jorden og herved få opsuget noget CO 2!