Nulstil dit CO₂-udslip for livet

kr. 7.750,00

Plant 1 hektar skov, som opfanger minimum 10 tons CO₂ om året. 7.500 kroner går til træer og 250 kroner til medlemskab/certifikat.

Kategori:

Donér 7750 kroner til en træplantning, hvis du ønsker at aktivere en livslang CO₂-neutralisering.

Det opnår du, når du balancerer dit CO₂-udslip:

  • For hver hektar nyplantet skov, du donerer (10 tons CO₂-optag pr. år pr. hektar), vil du modtage et certifikat på, at du nu har balanceret én persons årlige CO₂ udledning.
  • Dokumentation og GPS-koordinater af plantningerne alt efter, hvilken skov type du vælger.
  • Skattefradrag for din CO₂-balancering. Vi skal bruge dit CPR-nummer for indberetning til Skattestyrelsen.

Få indflydelse på din plantningsmodel

Vi arbejder med flere forskellige plantningsmodeller. For øjeblikket arrangerer vi træplantning i Uganda og Vietnam i samarbejde med den danske Silva Causa. Her plantes der én hektar skov med et årligt CO₂ optag på 10 tons.

Vi kan også tilbyde mangroveplantning i Madagaskar med den amerikanske NGO Eden Reforestation Projects. Her plantes der 1/3 hektar med 6.666 mangrovestiklinger der årligt opsuger 8 tons CO₂  Du kan læse mere om plantningsmodellerne her på hjemmesiden. Træplantning | Grow For It

Træk din donation fra i skat

Grow For It er en forening med et almennyttigt formål. Vi er godkendt af Skattestyrelsen, så du kan opnå skattefradrag for din donation. Vi indberetter din donation med dit samtykke.

Hvad sker der, efter du har indbetalt din donation?

Vi giver besked til den organisation, der skal plante din skov (du foretager dit plantningsvalg via den kvitterings-email, du modtager efter køb af donation). Organisationen indgår aftaler med de forskellige parter, der er nødvendige. Planteskolerne går i gang med at dyrke træ-stiklinger, så de er klar til plantning, når tidspunktet passer, typisk er det regntiden der bestemmer dette. Mangroveskov gror dog i saltvand, så her kan der plantes året rundt.

Du vil modtage et certifikat på, at du nu har igangsat træplantning, der vil balancere din personlige CO₂-udledning. Når træerne er plantet og er i gang med at vokse, har du opnået livslang CO₂-balance, og når den grønne omstilling er 100% tilendebragt, vil dine træer fortsætte med at opsuge den CO₂, du udledte i fortiden!

Hvordan håndterer Grow For It din donation? Vi giver plantningsorganisationen besked om antal hektar skov, der skal plantes. Når alle aftaler med de lokale organisation er på plads, arealerne udpeget og dokumenteret, udbetaler Grow For It 50% af beløbet til dækning af udgifter til stiklinger hos planteskolen med mere. Når træerne er plantet, og vi har godkendt den dokumentation for plantningerne, vi har aftalt, udbetaler Grow For It 40%. De sidste 10% udbetales, når vi har dokumentation for, at træerne stadig gror og har det godt efter ét års vækst.

Af de 7750 DKK går 250 kroner til medlemskab, webshop gebyrer og foreningens omkostninger. Flere spørgsmål? Besøg vores liste over ofte stillede spørgsmål. Du må selvfølgelig også rigtig gerne skrive til os. Send en mail til info@growforit.dk.