Nulstil dit CO₂-udslip for livet

DKK 7.750,00

Plant 1 hektar skov, som opfanger minimum 10 tons CO₂ om året. 7.500 kroner går til træer og 250 kroner til medlemskab/certifikat.

Varekategori:

Beskrivelse

Donér 7750 kroner til en træplantning, hvis du ønsker at at aktivere en livslang CO₂-neutralisering.

Det opnår du, når du balancerer dit CO₂-udslip:

  • For hver hektar nyplantet skov, du donerer (10 tons CO₂-optag pr. år pr. hektar), vil du modtage et
    certifikat på, at du nu har balanceret én persons årlige CO₂ udledning.
  • Fotodokumentation og GPS-koordinater af plantningerne alt efter, hvilken skov du vælger.
  • Skattefradrag for din CO₂-balancering. Vi skal bruge dit CPR-nummer for indberetning til
    Skattestyrelsen.

Få indflydelse på din plantningsmodel
Vi arbejder med flere forskellige plantningsmodeller, og du har mulighed for at vælge den plantningsmodel, du ønsker til din CO₂-balance. For øjeblikket arrangerer vi som udgangspunkt træplantning i Uganda ved den danske organisation TroFaCo, som opfylder vores betingelser omkring transparens og dokumentation.

Vi er i gang med at teste andre plantningsmodeller. Mangroveplantning i Madagaskar med en amerikansk NGO www.edenprojects.org, samt løsninger med Agroforestry i Nepal og skovkooperativer i Vietnam med danske Skovdyrkernes udenlandske afdeling.

Kunne du tænke dig afprøve en bestemt plantningsmodel, kan du enten angive det, når du indbetaler, eller du kan besvare den informations-mail, du får, når du har indbetalt din donation.

Træk din donation fra i skat
Grow For It er en forening med et almennyttigt formål. Vi er godkendt af Skattestyrelsen, så du kan opnå skattefradrag for din donation.

Hvad sker der, efter du har indbetalt din donation?
Vi giver besked til den organisation (i øjeblikket TroFaCo i Uganda), der skal plante din skov. Herefter indgår TroFaCo aftaler med de forskellige parter, der er nødvendige. Planteskolerne går i gang med at dyrke træ-stiklinger, så de er klar til plantning i slutningen af marts start april – på det tidspunkt regnen kommer i Uganda.

Du vil modtage et certifikat på, at du nu har igangsat træplantning, der vil balancere din personlige CO₂-udledning. Når træerne er plantet og er i gang med at vokse, har du opnået livslang CO₂-balance, og når den grønne omstilling er 100% tilendebragt, vil dine træer fortsætte med at opsuge den CO₂, du udledte i fortiden!

Hvordan håndterer Grow For It din donation? Vi giver plantningsorganisationen besked om antal hektar skov, der skal plantes. Når alle aftaler med de lokale organisation er på plads, arealerne udpeget og dokumenteret, udbetaler Grow For It 50% af beløbet til dækning af udgifter til stiklinger hos planteskolen med mere. Når træerne er plantet, og vi har godkendt den dokumentation for plantningerne, vi har aftalt, inklusiv før og efter billeder, udbetaler Grow For It de sidste 50%.

Af de 7750 DKK går 250 kroner til medlemskab og foreningens omkostninger.

Flere spørgsmål? Besøg vores liste over ofte stillede spørgsmål. Du må selvfølgelig også rigtig gerne skrive til os. Sens en mail til info@growforit.dk.